Saturday, July 31, 2010

rindu menulis :P

Emmmm lama benor rasanya tak menyingkap blog sendiri hehehe. bz sangat ngan uruskan rumah baru, ngan biz lama n baru ngan program2 huhuhu tak campur lagi ngan hal keluarga huhuhuu. Atuk2 heheheh atuk mmg buat lawak spatik la heheheh. Emmm nak uruskan program teknik2 menjawab soalan utk budak2 sekolah nak uruskan reunion sendiri n nak uruskan reunion org heheheh tp nak menaip gak cos rindu kat blok aku yg cantik ni :P 




hehheh puji blog sendiri nak tgu org puji tak dapat heheheh

btw td tgk rancangan "Apa kata Wanita" rupanya macam2 blh dikatakan yer heheh emmm dah lama dah aku ni jalankan bis yg ada premis now nak pindahkan kedai aku biar dekat ckit ngan rumah emmm lgpun tapak baru cm aktif ckit perkembangan. Emmm ingat2 nak rangka program ngan Jabatan Pembangunan Wanita JB la bukan per ramai sangat kwn2 JPW aku ni buta IT huhuhuhu. Emmm akak difikirkan nanti. 

btw aku pun tak tau la huhuhuhu dah setahun aku kerja sendiri masa ikut flaksibel sendiri huuhuhu br2 ni dapat tawaran keje ngan gov nak kene kerja masuk opis balik 8-5 huhuhuhu blh ker aku buat ni dah 2 tahun lebih tinggal kerja2 pejabat ni huhuhuhu last kerja pejabat yg btl2 nagan UMT la huhuhuhu Ya Allah Ya Tuhanku kuatkan lah  semangat ku ini. Emmm aku kembali berbakti kepada masyarakat yang memegang besar peranan tu huhuhuhu. Apa-apa pun aku nak g bercuti dulu sebelum masuk bulan puasa, raya n yg plg penting masuk waktu aku mengulangi rutin harian isnin - kamis, 8pg-5ptg tu pun klu sabtu ahad tak de program blhlah rehat huhuhuu. biz aku ok dah cos aku ada pekerja yg blh diharapkan tp huhuhuhu pekerja dah nak kawin n dah nak pindah kelantan huhuhuhu mana nak cr pekerja yg bagus cm dia tu huhuhuhu 2 kali aku dpt pekerja tak betul dah dpt yg ke 3 ni tak panjang rezeki huhuhuhu.
 ehhh huhuhuhu tak sedar banyak dah aku tulis ni heheheh tu la lama dah tak menaip sekali taip tak nak berhenti heheheh. Ok jap lg huby dah nak balik so kn cantik2 n siapkan makanan dia cos arini trip kami Jb - Batu Pahat - Muar - K.L - Perak - Bukit Serampang - Jb semula. semoga segalanya selamat n dilindungi serta diberkaiti ALLAH S.W.T. Senyum seikhlas perjuangan mu :P

Tuesday, July 27, 2010

Reunion PEKA Kali Pertama

Emmm utk kemudahan rakan2 sy upload sikit gambar2 gorek bay ni yer. Gorek Bay terletak di Kampung Tanjung Resang iaitu kira-kira 22 km dari Bandar Mersing. Kalau dari Johor Bahru dengan menaiki bas atau kereta, perjalanan sejauh 3 jam perlu dilalui manakala dari Kuala Lumpur masa yang diperlukan kira-kira 5 jam perjalanan. Pemandangan yang indah dan mendamaikan dapat disaksikan sepanjang perjalanan menuju ke Gorek Bay. Bagi yang gemarkan kehijauan dan keindahan pantai, Gorek Bay adalah destinasi yang paling sesuai untuk dilawati dan diterokai.
 Gorek Bay mempunyai 22 buah chalet yang berhawa dingin dan kesemua chalet tersebut dilengkapi dengan bilik airnya yang tersendiri. Pengunjung mempunyai pilihan sama ada untuk mendiami chalet yang berkatil kelamin atau berkatil bujang. Setiap chalet dihadkan kepada 4 orang satu chalet.




ni pemandangan pantai tersorok dia.


ni pantai dia




yg ni chalet dia.

ok ada apa2 soalan blh lah ajukan pd sy yer. yg menguruskan reunion special utk kwn2 ni :P atas permintaan ramai.