Saturday, January 28, 2012

AKTIVITI SEKARANG :)

MODE : Sedang menghabiskan pembacaan buku bertajuk 
 "BEST YOU EVER" 365 WAY TO BE RICHER, HAPPIER, THINNER, SMARTER, YOUNGER, SEXIER AND MORE RELAXED -EACH DAY AND EVERYDAY BY REBECCA SWANNER; EVE ADAMSON; CAROLYN DEAM, MD; RACHEL LAFERRIERE, MS, RD AND MEERA LESTER. 

Best sangat-sangat buku ini and yang paling best sekali adalah ianya hadiah dari seorang sahabat yang saya sayang dengan sepenuh hati :) thanks Kak Yus!


Emmmm hendak merubah kehidupan kepada yang lebih cemerlang lagi. 
GOOD LUCK FOR ME! 



12 Comments:

cikgu siti hazreen said...

wow, sangat bagus aktivitinya :)

ZUHANIF said...

heheheh tgk mood gak rin hehehhe :P

Hanif said...

sentiasa berusaha ke depan!!

cikmawar said...

woww... mcm best je buku tu...

zuhanif said...

thanks hanif emmm lara salin pulak heheheh nak pangil hanif cos my huby cuby bernama hanif heheheh

zuhanif said...

cik mawar, buku ni mmg bes hehehhe rasa cm nak kongsi dgn kwn2 dlm blog tp tak de mood lg nak menulis heheheh

cikmawar said...

nanti share tw..

sara E a.k.a ct said...

tajuk mengancam..huhu..kadang2kan emosi manusia boleh berubah hanya dengan penulisan..:)..motivasikan diri adalah perkara yang sgt baik:D

tapi ct suke tgok anime=="

Ruby Mahabbah Fillah said...

suka bku motivasi :)

blh memberi inspirasi n smgt :)


best la yaa dpt gift cm nie :)

ZUHANIF said...

sara E a.k.a ct : suka anime mcm kak yus kita heheheh. sara sy tak boleh buka blog awk. blh bagi nama blog tak? supaya sy boleh ke blog awk :P

ZUHANIF said...

ruby : mmg best sgt2 kami suka hadiah-hadiahkan buku antara satu sama lain heheheh :P

josrevalution said...

usaha tu adlh tangga kejayaan..... be the best....hehe