Saturday, February 2, 2013

LAMA TAK UPDATE....

Eemmm lamanya tak update blog ni huhuhu bukan apa sibuk dengan kerja dan perniagaan sambilan saya tu huhuhu. sekarang ni pula sibuk melayan demam ni hukhukhuk rasa macam apa tah huhuhu baru Allah tu tarik nikmat sedikit huhuhu makan tak rasa apa-apa pun huhuhuh sebenarnya banyak nak cerita tapi huhuhu tak larat. Ni pun curi-curi masa kerja huhuhu walaupun sakit, tetap kerja juga sebab komitmen * hahahha sebenarnya tak ada orang nak cover syif aku sebab tu malas nak susahkan orang lain. lagipun Puan Zuraidah kan kuat orang nya hahhaha motivasi diri sendiri. So ada masa dan kalau kesihatan dah ok akan ku update banyak pekara yang nak di kongsikan bersama. InsyaAllah


1 Comment:

puteri kasih said...

get well soon zu..banyakkan minum air :)