Wednesday, January 8, 2014

JOM TAMBAH PENDAPATAN....PERNIAGAAN BARU SEMPENA TAHUN BARU...

Saya dan suami baru sahaja menyertai satu peluang perniagaan yang kami rasa boleh dijadikan sumber pendapatan sampingan selain kerja hakiki kami sekarang ini. tak sampai sebulan saya dan suami telah mempunyai income sendiri. Pucuk pangkalnya terpulang pada kita sama ada kita mahu berusaha ataupun tidak. walaupun pada permulaannya hanya sedikit namun lebih baik bermula dengan sedikit dari langsung tidak dapat apa-apa. Bak kata pepatah "sikit-sikit lama-lama jadi bukit" yang penting usaha dan bersabar kerana jika itu rezeki kita yang Allah tetapkan kita akan perolehi juga , bezanya cepat atau lambat. Jika sesiapa berminat untuk menyertainya bolehlah tinjau-tinjau dulu dan jika berminat bolehlah menghubungi saya  
 Ingin Dapat Income Sampingan Tiap-Tiap 21hb?
Ramai yang dah dapat sehingga beribu-ribu ringgit,
malahan ada yang dah dapat berpuluh ribu ringgit,
tiap-tiap bulan pulak tu.


.
TuneTalk/ToneExcel telah mengadakan satu program dimana sebagai pengguna talian Tune Talk, anda juga boleh menjual simkad ini kepada orang lain, dan setiap kali orang tersebut topup dimana-mana kedai sekali pun, anda akan dapat komisyen setiap bulan di rumah.

sila klik gambar untuk ke web side



jom sama-sama menambah pendapatan


4 Comments:

puteri kasih said...

baru terbaca tentang ni kat entri salah seorang blogger. Good luck Zu, semoga berjaya menjana pendapatan sampingan :)

ZUHANIF said...

thanks puteri :) nak buat iklan la kat blog puteri boleh lg tak? :)

Norhasniza Khalid said...

pertanyaan tapak iklan tu, masih dibuka dan terbuka...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

menarik tu.. semoga terus success di dalam bidang perniagaan.. :D