Friday, December 4, 2009

Hidup yg serabut bln ni :P

Heheheh byk sangat jemputan huhuhu aku plak br dapat pekerja baru walaupun dia dah berumur ckit n ada anak2 tp dlm ramai2 masa aku intebiu ari tu tergerak hati nak bg ia kerja kesian plak huhuhu ibu tungal ada anak 4 kn gantung tak bertali oleh suami dia huhuhu. ada seorg anak perempuan yg boleh diketegorikan kanak2 istimewa em apelah suami dia tu. dah kawin lain dah setahun tp tak nak lepaskan isteri dia. em suami dia bg syarat klu nak dia ceraikan dia nak hak penjagaan anak2 tp mslhnyer anak2 nak ikut kakak ni huhuhu. em tah lah dunia2 :( em tp akak ni ok gak ajar sekejap jer dah pandai mungkin kekuatan hati nak menyara keluarga dia kot. akak ni pun raji hari pertama kerja dah cuci tandas n mop lantai. opis aku jgn ckpla dia kemas heheheh ske aku tgk. lg satu yg aku kesian anak dia yg bongsu tak dpt sekolah cos bapa tak nak bg or sain surat pindah sekolah. kesian bdk tu klu sekolah thn depan ting 3. LELAKI PENTINGKAN DIRI SENDIRI! alamak aku plak yg emo heheheh. pe2 pun minggu depan 12 & 13 nak g bercuti ngan huby kat PD heheheh huby ada hari keluarga tpt kerja. aku skrg ni blh la join2 aktiviti2 mereka cos org2 lama ramai yg dah tak der dah kn pindah heheheh klu tak mls nak layan kerenah pekerja2 yg tak profesional kat ctu cukup la 6 blh tersekse kerja ngan mereka masa praktikal huhuhu (betul kn faz. em lg satu kn aku nasihatkan sape yg hati ngah bosan or perlukan rehat g la tgk citer 'My spy' yg harun salih bachik n ac mizal belakon heheheh begegar wayang td aku tgk heheheh mmg bes heheheh. k la moga hidup kita ceria2 selalu MUAHS!

0 Comments: