Friday, November 26, 2010

WORK! WORK! WORK!


Emmmmm dah dok rehat 3 ari kat ruma nak kene keja sok mcm malas pulak heheheh jiran aku mcm dah tau jer ari kerja aku cuti sabtu n ahad keja pulak heheheh. nasib baik en huby kerja syif. sok n lusa en huby kerja pagi (7.00pg-3.00ptg) en huby br bg msg mengatakan dia cuti 4 ari huhuhuh nape la pengurusan dia ni tak bgtau awl2 blh la aku ni tukar cuti ikut huby huhuhuhu dah la nak mengabiskan waktu bersama-sama pun dah tak sempat skrg ni huhuhuhu masa berkualiti kami dah jarang nak jumpa huhuhuhu. 
emmmm ni kisah kerja pun satu ' zu jangan menaruh harapan sangat nanti kecewa' emmmm tah apa yg mereka fikirkan sampai blh buat keputusan mcm tu sekali ya huhuhu. tak perla lgpun bdk yang terlibat tu mmg degil. Btw hati sedikit berbunga cos anak didik sepanjang 5 bulan ni membuahkan hasil dan nampak perubahan walaupun sedikit namun tetap besar buat mereka.

mak ai huhuhuhu tibe2 teringat rupanya report bulanan aku tak siap lg heheheh hujung bln dah nak kena hantar negeri ni huhuhuhu nampak gaya kn buat jugak esok ni huhuhuh. aku ni kate nama jer cuti tp gasak buat kertas kerja dekat ruma ni cos semua program kn submit sebelum bln 12 huhuhuhu. harap2 semuanya ok2 belaka la huhuhuhu. emmm panjang pulak aku bercerita ari ni heheheh emmmm jap lg mr huby balik baju tak siap lipat lg heheheh bertimbun2 depan tv baik lipat skrg heheheh emmmm sedih tgk belang dia sakit lg muntah2 n tido jer huhuhuhu takpe la sok sambung lg nanti kisah belang.

0 Comments: