Thursday, March 17, 2011

WHEN I CAN REST N RELAX

Huhuhuhu i'm so tired work when can i have my rest n relax my mind huhhuhuuu. lama sudah tak meluangkan masa dengan huby. huby i miss u very muchhhh!!!! huhuhuu nak cuti nak, nak cuti, nak cuti huhuhhuhu sambutan ulang tahun perkahwinan pun tak sempat nak buat cos masing2 bz sangat kerja huhuhuhu. hal2 rumahtangga jgn ckp la huhuuhu cm naik antar jer baju2 ke dobi huhuhuhu plzzzzzz i need some space huby jom kita bercuti jom huby. Seriously i'm getting tired with this situation huhuhuhu huby!!!!! nak buka fb n blog pun tak sempat huhuhuhu. nak balik kg apatah lagi huhuhuhu. kerja-kerja bilala nak abis ni!

2 Comments:

cikgu siti hazreen said...

kerja?? sampai bila-bila pun takkan habis, ambillah cuti dan ingat, cuti is cuti, ok :)

zuhanif said...

huhuhuhu tq reen emmm tahnya aku ni hehheheh nak ambik cti nak g rest ngan huby huhuhuhu nak mohon cuti 6/4 sampai 11/4 blh tak agannya heheheh