Tuesday, March 8, 2011

SELAMAT ULANG TAHUN PERKAHWINAN YANG KE 3!

Syukur Alhamdulillah pejam celik pejam celik dah 3 tahun aku n huby hidup bersama. segalanya indah & manis. Sempena ulang tahun ni aku ada buat satu video klip khas untuk mr huby heheheh nak g bercuti tak boleh cos masing2 tengah bz. Pas2 ni la baru rancang nak cuti huhhuhu lagipun my mother tak chat dekat kg lek nu huhuhu ari tu masuk wad masuk darah cuak gak. Tapi call abah n abg ckp everything ok jd kami pun tak la susah hati sangat. emmm abg ipar aku pun masuk wad sampai dah kuar tak dapat2 tgk huhuhuhu katanya teruk jugak tu la nak kn plan bebaik. lapun sepupu aku punya majlis kawin wat dkt kg aku membesar dulu2 pun sori la yer Khalid aku tak dpt g huhhuhu ada program n kerja yang tak dapat dielakkan. ko mesti pahamkan sbb ko polis heheheh klu dah tugas wat cm ner pun tak dapat lari kan huhuhuhu. Btw dah melarat pulak aku ni hahhah tu la bila dah lama tak menulis akan dtglah sawan menulis aku ni hahhahah. aku nak upload movie yg aku hadiahkan utk huby aku. movie ni dibuat dengan kasih syg dan dr dalam hatiku seikhlasnya. I mean it, word by word ok huby! semoga perkahwinan kita kekal keakhir hayat.

0 Comments: