Friday, April 6, 2012

AKU SUKA SEGMENT BY BLOGGER SHA

Heheheheh sebenarnya tak pernah pun terlintas nak ikut-ikut segment ni, hehehheh ni baru first time tapi ajakan blogger sha tu macam menggoda untuk saya sertai segment diblognya. Harap-harap pasni saya memang betul-betul la suka join segment. Sebelum sertai segment dekat blog sha tadi saya meninjau-ninjau juga isu-isu dan topik-topik yang ada dalam blog sha tu, so far banyak info dan best-best. Yang paling saya suka adalah 'Doa Pemanis Wajah' hehheheh. Tak dinafikan juga blog sha tu cantik and look girl sangat sejuk mata memandang hehheheh so dengan ini saya secara rasminya menjemput rakan kenalan saya menyertai segment yang ada di blog sha {heheheh boleh ker kata gini heheheheh} apa-apa pun yang penting kita enjoi! so ni dia punya loga dan boleh klik kalau nak ke blog sha :P

http://strawberrysweets92.blogspot.com/

9 Comments:

are_lin@yu said...

Dari segmen sama..ayu grup 4 no 7..;-)..done follow sini..;-)

alin said...

hye salam...
alin dtg dr segmen yg sama...
dome follow,follow back ok :D

http://alin8698.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

jayne said...

hello?
selamat berkenalan hehe

dtg dari segment yg sama n dari group no. 6 hehehe

happy blogging ya ^^

ada masa free jemput singgah di blog saya

shafiq said...

owh , hehe , selamat bersegmen ,

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

Terima Kasih dah sudi join segment sha,
sha dah follow sini tau ;)

*senarai peserta segment pun sha dah update, jom la BW sama2 ;D
http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/04/senarai-nama-peserta-segment-kumpulan-1.html

**banyak nye pujian melimpah ruah thanks a lot dear !

Miss Nurul said...

follow2... ;-)

Mr. E'raz Fadli said...

BW ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

Ukhti Syifaa said...

assalamualaikum !
datang dari segmen yg sama juga !
baru ada masa utk BW !
jemput ke sini yaww !
http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

amalina husna said...

salam ukhuwah..^^V
husna dari segmen yg sama..
maaf lar ye..baru brkesempatan jenjalan sini..

jemput singgah..
http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html