Friday, April 13, 2012

KIDS IN MY LIFE :) TADIKA ELIT CERIA :P

Emmmm sejak sebulan dua ini aku rasa aku dapat kembali hidup yang lama. Hidup dengan aura-aura positif dalam diri cuma tak boleh nak di hilangankan adalah kegarangan dan ketegasan aku dalam mengendalikan situasi huhuhu. Tapi semua murid-murid Fun class sayang kat aku hahahah (Puji diri sendiri) tak nampak muka menangis. Than kalau aku tak ada dekat sekolah esoknya mereka mesti tanya semalam teacher pergi mana, kenapa tak datang sekolah semalam? emmmm moga-moga mereka-mereka ni membuka pintu hati aku dan membuka pintu rezeki aku dengan suami. Sebenarnya heheheh bukan mereka saja rindu dekat aku, aku pun rindu dekat keletah mereka heheheheh. Minggu lepas adalah minggu yang sangat seronok, sebab kami belajar membuat sandwich heheheh bukan sebarang sandwich tetapi ladybird sandwich heheheh. Naik sakit kepala teacher nak jadikan ladybird sandwich. Hari ini juga hari yang best sebab hari ini kami buat cupcake, penat sangat teacher layan anak-anak balik rumah terus pengsan heheheh. So hari ini nak kongsi beberapa gambar kemeriahan bersama anak-anak Tadika Elit Ceria. Kamu semua buah hati pengarang jantung teacher walaupun teacher garang dan tegas tapi semuanya untuk membantu kamu, moga-moga Allah membantu dalam setiap kerja yang dilakukan. Lot of love :)


aktiviti bermain dgn air (sebenarnya nak tengok kerjasama n nak build up deria motor yang terlibat)


masukkan air dalam botol penuh-penuh


masa untuk mewarna


board theme food :)



ha suka sangat memasak :)



belum siap!


syahmi punya


rania punya


qistina punya


zharfan punya


syahmi makan sampai habis :P


zharfan makan coklet chipnya aje :)



zharfan : rotinya tinggal

hehehhe nanti nak upload gambar buat cupcake pulak huhuhu kelakar betul anak-anak ni ajar rahsia buat sekali je tp curi-curi buat sendiri lepas tu hahahah. tak leh tipu teacher sebab mulut dan tangan ada bahan bukti hahahhah penat tapi seronok layan kerenah mereka :) dan ada video untuk menghibur hati. Kredit bagi ummi zharfan untuk menonton video ni :)

video

P/S : video lain ada gak tapi malu nak tunjuk hahahah sebabnya teacher terlebih over pula hahahahh.

2 Comments:

cikgu siti hazreen said...

cantiknya sandwich ladybird, comel giler :)

zuhanif said...

hehhehe thanks rin :) saje mengembirakan anak2 comel ni :P