Saturday, May 5, 2012

Contest RM 200 bersama www.careeron9.com

Salam sabtu pada semua :) emmm ari ni n pepagi ni ada kerajinan pula nak menyertai satu Contest ni hehehe. Sambil-sambil menyiapkan sarapan untuk En huby tersayang (Carrot cup cake + coffee) duduk jalan-jalan dalam blog jumpa contest ni. Saja-saja mana tau ada rezeki heheh ni contest kedua saya join sejak terlibat dalam blogging ni. So ni serba sedikit berkaitan dengan contest n blognya : blog www.careeron9.com menyediakan info tentang jawatan kosong terkini...so, mana la tahu kot-kot ada yang tengah mencari pekerjaan boleh la jengah-jengah blog ni. selain tu dia ada gak dlm fb di  http://www.facebook.com/careeron9  kalau nampak logo ni betul dah la fb dia :)


klu nak join contest ni terjah jer di  http://www.careeron9.com/2012/05/info-sertai-contest-rm-200-bersama.html hadiahnya menarik sgt


heheh RM 200

so jom jemput beramai-rain singgah blog dia untuk memeriahkan majlis :)

4 Comments:

NadyaBubble said...

Good luck :)

zuhanif said...

Thanks awk :)

Iklan Jawatan Kosong Terkini said...

Hi.. admin contest dtg mencelah.. thanks for join contest yer...
hope u jd pemenangnyer...

zuhanif said...

Wah terharu comen admin heheheh thanks dtg n bg support :)