Wednesday, May 9, 2012

Romeo and Juliet

Salam petang semua :) huhuhu otak ngan bekerja memikirkan hadiah apa yang nak diberi pada Juliet ku huhuuu. Dekat tempat kerja sempena hari guru ni, ada satu fenomena (boleh kata fenomena ker) huhuhu main Romeo and Juliet huhuhu 



Tak pandai sy nak gayakan huhuhu nak kena bg hadiah pd juliet kita yang kita cabut namanya tanpa pengetahuan tuan punya badan dan orang lain huhuhuhu agak-agak kawan-kawan ada idea tak macam mana, ada siapa-siapa yang boleh bantu saya or mengeluarkan idea nak menyempurnakan pekara ni huhuhu......


Nak bagi kejutan macam mana?



Nak bagi hadiah apa? 





11 Comments:

puteri kasih said...

kena fikir dulu...what about chocolates ^_^

zuhanif said...

huhuhu coklet tu ok gak puteri tp zu lebih nak cr benda yang kekal supaya boleh diingat selamanya :)

Harith Iskandar said...

comei la kucing yg terkezut tu.. :)
so bg kucing jer lah... :)

Miss Nurul said...

bagi hati. hehe

zuhanif said...

harith rumah sy mmg banyak kucing. now pun ada 8 ekor anak kucing br lahir. tp tak leh bg sayang semuanya :)

zuhanif said...

Miss Nurul, hatiku telah di miliki heheheh :)

cikgu siti hazreen said...

apa romeo and juliet tu?? tak faham~~~

zuhanif said...

rin tempat aku kerja ni untuk ari guru dia org ada main2 game. kita kene cabut nama masa undi so nama sapa yg kita dapat tu adalah juliet kita. kita ni romeo dia la. kn bg hadiah n kn buat kejutan sebanyak 3 kali huhuhu. last2 br kita akan ditemukan dgn juliet kita huhuhu.

puteri kasih said...

dah dapat idea untuk hadiah?

zuhanif said...

hehehhe rasa dah dpt dah tp tak final lg. tak boleh kongsi dkt cni tkt juliet sy singgah blog nanti tak special lg heheheh nanti sy upload pas majlis ya heheheh thanks to all yg bg cadangan :)

cikgu siti hazreen said...

oh, macam tu ke...baru lah aku faham...kira tukar-tukar hadiah lah ni..bestnya :)