Sunday, October 21, 2012

PERCUTIAN BAJET OLEH EN SUAMI

Emmm lama dah tak update blog rasanya. Bukan apa sibuk dengan kerja huhuhu dah penat-penat malas pulak nak buka blog. Ni buka pun sebab ada isi nak dikongsi dan diabadikan hehehehe teruk betul la aku ni :) so aku memang malas nak menaip jadi biar gambar menceritakan segalanya. Selamat menjamu mata.....







hehehhehe kami pergi memancing di kelong "Abang Rasul" pada 16.10.2012 hari selasa best sangat-sangat love you En Suami :)

2 Comments:

puteri kasih said...

sweet couple :)

zuhanif said...

heheheh thanks puteri :)