Sunday, November 4, 2012

SAMBUNG BELAJAR.........

Terasa sangat-sangat macam nak sambung belajar semula la huhuhu dah cari-cari tempat tapi tak sangkut dan tak berkenan dengan mana-mana huhuhu. Puan Zuraidah macam mana nak ada title "Doktor" sebelum umur 40-an ni huhuhu. Saya nak sambung pengajian dalam Master dan PHD psikologi ada tak cadangan dari kawan-kawan bloger? tak mahu yang jauh-jauh nak yang dalam Johor jer hahhaha ada ke? 




atau pun bidang ni pun seronok juga :P

emmm En Suami macam tak de halangan jer :)

3 Comments:

puteri kasih said...

puteri sokong :) belajar selagi terdaya. I wish you all the best in advance :)

Siti Saleha said...

Cek Ya pun sama teringin sgt sambung belajar tapi rasanya klu nak sambung corse dulu x terbawa kot lagi2 skang bukan kerja dalam bidang tu.

Liyaa Mf said...

Rasanya psychology ni macam best je. Teringin nak blaja. Hehe. Apply la UTM Skudai, ada tak course tu? Nanti kita sama2 student master kat situ :D