Friday, December 28, 2012

Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !

Pagi-pagi buta ini aku bersengkang mata sebab minggu ini aku punya syif kerja adalah malam huhuhu sedihnya macam tidak mahu pergi kerja saja huhuhu mana tidaknya meninggalkan Encik Suami seorang diri dirumah :(  emmm disebabkan kebosanan aku pun menjelajah mengintai sahabat-sahabat blogger dan tiba-tiba hehehheh terjumpa satu segmen yang aku rasa macam perlu aku ikuti *boleh tidak macam itu :P so segmennya adalah

"Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !"



Segmen ni dibuat oleh Permaisuri Merah Jambu...blog dia sangat comel :) so kalau kamu semua rasa nak join klik pada gambar tu :P jom join ramai-ramai mengeratkan silaturahim dan memeriahkan majlis :P

sekian salam sayang :P


5 Comments:

Mimie Najib said...

datang berkunjung ke sini.. :)

*rajin akk bersengkang mata ye..klau sy mau pengsan* ahaha..pedih mata hdap dpan lptop lama2 lewat malam..

ZUHANIF said...

mimi akak kerja syif malam la huhuhu ikutkan hati nak tido tp sedang bertugas tak elok :)

Miss Uni said...

followed u.. ^^ TQ

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Budu Bilis said...

Singgah sini dari segmen yang sama. sorry lambat sampai.jom ke blog saya

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html