Sunday, December 30, 2012

TAHUN BARU BAKAL MENJELMA


Becerita berkaitan tahun baru, aspek yang sangat berhubung kait adalah azam!!!!!! so macam mana dengan azam kamu semua? dah ada azam tidak? azam tahun lepas sudah tercapai ke?


so dalam menzahirkan tahun baru ini harap-harap kamu semua sudah merancang dan mempunyai azam :) bagi aku, azam aku tahun 2013 ni aku nak luaskan dan maju selangkah atau berlangkah-langkah dalam bidang perniagaan yang aku ceburi. Moga Allah permudahkan segala urusan dan murahkan rezeki kami.....Amin..... dan yang paling penting sekali moga Allah tetapkan hati-hati kami semua ini dalam islam dan iman......


7 Comments:

Nurina Izzati said...

semoga tahun baru ni keimanan dapat terus ditambah

Azie Namico said...

Salam...tinggal beberapa hari jer lagi nak masuk tahun baru...jadi azam...jeng...jeng...jeng...hahaha

ZUHANIF said...

Nurina Izzati@ thanks atas doa :) Azie Namaico@ jeng....jeng...jeng... heheheh :P

Miss Uni said...

Amin. Smoga trcapai azam tu. But most of all, azam tu azam jgk tp ksihatan kena jaga. Success yo.. ^^

cheqna said...

ARAI!!!!!!!!!!!!!!!!
lamanya tak dengo khaba awak.....
still ingat i ke tak ni???
ekekeke

puteri kasih said...

good luck untuk tahun baru yer zu :)

Mimie Najib said...

erm, sy ni tak pernah tetapkan nak azam apa..cuma azam yang diinginkan, biarlah dapat buat yang terbaik dan dipermudahkan segala urusan.. moga Allah beri yang terbaik buat saya dan semua.. :)