Monday, January 14, 2013

"Aku pun nak Hutan Kabut Review!"

Heheheh pagi-pagi buta ini mata dah mula layu tapi tak nak tidur sebab sedang bertugas. Walaupun sebenarnya ada rehat 1 jam huhuhuh bukan apa tkt 1 jam aku jadi sampai jam aku balik kang heheheh. So dalam aku berjalan-jalan dan mengadap intenet ini heheheh aku terpanggil untuk menyertai sesuatu ini...* sebenarnya tak tahu nak cakap apa hehehhe. Ada jemputan so aku tinjau-tinjau macam best juga kalau join ehehhe


so dengan rasminya saya nak join segmen "Aku pun nak Hutan Kabut Review!" ini hehheheh 

syarat-syarat dia tak susah sangat cuma ...
1 - mesti ada blog. kalau tak macam mana aku nak review hahahahahaha ehem.
2 - ehem follow blog Hutan Kabut (auummmm maluu) *optional je* and like FB Hutan Kabut :P
3 - buat 1 entri simple tajuk "Aku pun nak Hutan Kabut Review!" - tak payah berpuisi bagai-
4 - tampal sesuka hati (sebesar atau sebanyak mana yang korang suka) asalkan maksud tercapai. *link pada entri ni*
5 - paste link url entri korang kat komen entry tu. okay? bye.
itu saja syaratnya :P *mudah kan? 
dan ini banner dia huhuhu

ok selamat join semua.....

 


3 Comments:

Miss Nurul said...

apo kono ejang?

Mimie Najib said...

selamat bersegmen kak..lama tak singgah sini kan..bz skit sekarang.. :)

aslvie adam said...

Singgah sini...:)