Sunday, January 13, 2013

THANK YOU ALLAH.....& JOIN SEGMEN


Syukur Alhamdulillah hari ini hari ke 2 aku menjalankan perniagaan aku. Aku dan suami cukup seronok bila salah satu azam tahun 2013 kami tercapai iatu membuka dan mengerakkan perniagaan kami dari on line berkembang kepada kiosk :) Semuanya atas izin Allah S.W.T yang menjaga dan memberi rezeki kepada hambaNYA. Walaupun penat namun aku berasa sangat seronok kerana menjalankan perniagaan sememangnya hobi aku hehehhe. So harapnya semua berjalan dengan lancar.


ok sebenarnya aku nak join satu segmen ini dah melalut pulak heheheh so ni dia segmen yang aku nak join tu:


Syarat-syarat :
  • follow blog eyla (sini ) *wajib
  • like fanpage eyla n fara 
  •  follow twitter  ..*yang tak de twitter tak pe.. 
  • Buat entri pasal ni dan letak tajuk "Segmen : Aku Nak Blogwalking n Follow Blog Korang !" *WAJIB LETAK BANNER TU !
  • Komen link n fanpage korang kat kotak komen :)
  • Nanti korang kena Blogwalking n Follow semua peserta :)


ha yang ini cebisan gambar blog yang menganjurkan segmen *Segmen : Aku Nak Blogwalking n Follow Blog Korang !*  heheheh jom ramai-ramai jengok dan join segmen ini. Blog ini comel sangat secomel tuan empunyanya :P

13 Comments:

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

Fatin karmila said...

thanks sebab join segmen ni..

Eiqa ciK said...

Assalammualaikum.
Hai. Eiqa datang & follow kamu dari segmen yang same. Jom singgah blog eiqa http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html :)

Si Kembang Cina said...

dari segmen yang sama :) dah follow awak :)

http://mynameisnazira.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

Nur Zahirah said...

asalammualaikum dtg sini dri segmen yang same dh pollow dh.pollow me back :) http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

Nur Zahirah said...

asalammualaikum dtg sini dri segmen yang same dh pollow dh.pollow me back :) http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

Cik Aishah said...

Dari segmen yang sama....
Done follow you..:D
http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

Izzah Norlizah said...

bw here,,,dr segmen yg sama

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

cik hana said...

follow && dr segmen yang same okay

SooYamada said...

done follow ^^

http://akusootus.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

n eyna said...

hey awk sya dari segmen yg sama... done follow awk...

http://beebeesiyelowme.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html

fara tyqa said...

bls kunjungan awk .
done follow sini . =)

http://daxkechixsonly.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-nak-blogwalking-n-follow.html