Sunday, November 15, 2009

em dunia2 nape ada org cm ni ek?

em first aku nak luahkan ttg bekas perkerja aku yg pertama,dia adik pd kwn tpt kerja lama aku dulu aku cuma niat nak membantu jer cos ia tak kerja lg n mcm2 nak bayar. PTPTN, kereta n mcm2 la. aku bg dia gaji RM600 permulaan tu tp aku dah bincg dgn huby nak naikkan gaji ia jd RM700 cos kami ada rezeki lebih ckit kn lgpun aku ni kn baik heheheh (masuk bakul angkat sendiri huhuhu larat ker aku ni) kami kn pergi mana2 pun kami ingt dia, belikn mcm2 tau kdg2 kami mkn md pun kami bungkus utk ia mkn susi pun bungkuskan tau huhuhu (sedih ni) layan ia baik punyer la smpi kwn ia dtg guna internet aku free je atas tiket dia perkerja aku la (dah la kwn ia tu kurang ajar dah tumpg tpt org dpt free tu tak tegur pun aku sbg owner cc ni) em tibe2 ia ckp nak cti cos tak chat demam. sebelum tu ia dah cti 2hari cos ckp nak uruskan sesuatu kat kastam masa tu br 2 minggu keje dah mintak pinjam gaji rm200 aku pun bg la cos percaya. tibe2 mak aku sakit jd tak de org tlg jga kdi aku nak blik kg. aku rayu ia dtg kerja ia tak nak dtg cos ckp nak berhenti tibe2 sampai hati dia wat aku cm ni perkerja tak kenang untung huhuhu. dah tu kakak ia mintk maaf pd aku pas tu selang seminggu blh dia sms akunak pinjam 3 rts huhuhu laki aku tak bg cos lgpun kami br kuarkan kereta (viva elit) byk nak guna wit. kakak ia mintk tlg aku tnyerkan tpt kerja lama ia kenapa ia berhenti, aku pun tnyer la huhuhu tibe2 ia sms aku marah2 ckp2 kurang ajar ckp aku nak hancurkan idup dia plak cos call bos lama ia. nak jdkan cerita aku nak wat biz ngan kakak ia jd aku cerita la rupa2 nyer kakak dia tkt ngan adik ia lalu tuduh aku yg call bos adik ia tu huhuhu sampai hati kwn aku tu. menyampah aku tgknyer huhuhu tah la aku mmg sakit ati yg terlampau ni tak per la Tuhan maha mengetahui biar DIA sahaja yg membalas. ADA GAK ORG CM NI EK!

0 Comments: