Wednesday, January 27, 2010

minggu bengang

minggu ni aku bengang sangat2 ah huhuhu kerja melambak2 akaun tak siap lg huhuhu tetibe akak2 aku pulak wat hal yg melampaui batas. em masing2 nak bertekak mls ah layan. tetiba owner kedai yg aku sewa wat biz ni plak mcm .....TUT...... eeee geramnyer! ada ke patut ia tak nak tangung bil api yg penyewa dulu tingalkan melmpau betul bukannya banyak, RM230 jer pun. aku dah bayarkan dulu cos api kdi dah nak kene potong dulu. skrg ni aku mintak tolak sewa kedai ada ke patut ia cakap tak boleh cos aku tak bayar deposit api air dulu. gila ker per dia ni nak mam....TUT... agaknyer yg aku bayar dekan RM 1000 tu apa bong....! ko kater yg tu RM500 deposit air + RM500 deposit api. pe kes ni emmmm nasib baik aku ni pandai nak main tipu yer hehehehe aku ada simpan resit n perjanjian sewa kedai bawak g makamah pun tak menang la ntt aku saman malu pulak kat ko br tau. eeee geramnya. em cm ni la senario berniaga dgn org melayu bukn nak tolong org melayu sendiri nak jatuhkan lg adalah. emmmm GERAMMMMM! nak wat pe ek ngan org cm ni?

0 Comments: