Thursday, May 27, 2010

here i back !

Emmm lama dah rasanya tak aktif update blog ni sejak2 i kurang sihat ni emm buka internet pun jarang lebih banyak habiskan masa berehat dirumah kerana nasihat dr Doktor Siti Fatimah huhuhu i syg our personal doc tu mmg baik heheheh but bulan ni ada cerita sedih dr dia yang dia kongsikan dengan aku huhuhuhu seminggu dia tak de rupanya dia berehat sekejap cos keguguran em kuat betul dia cuti seminggu jer dan naik kerja. kami dah jd cm kwn dah heheheh. em by the way aku sebenarnya nak kongsi cite ckit heheheh bagi pengemar coklet ha ada 2 event yang berkaitan dengan coklet yg blh ko org pergi yer.

yang pertama bg saper2 yang berdekatan dgn johor ada wat Malaysia 2nd Chocolate Fair buat kat tapak EXPO @ Danga City Mall from 4th-6th June 2010 k. Yang ni festival jer so semua coklet dijual dengan harga yang lebih rendah berbanding pasaran biasa heheheh. yg percuma kau tak pasti la maybe ada percuma rasa coklet kot heheeh.



emmmm dapnyer heheheh

yang tak boleh tahan huby aku ciap ckp spend wit ntt blh borong coklet banyak2 huhuhuhu masalahnya aku kn ngah dlm program diet huhuhuhu bila la aku ni nak kurus. sokongan padu dr huby cos ia tau aku mmg ske coklet hahahahahah.

ok event yang kedua tak salah aku dia bg mkn free tp ada syarat2nya heheheh 


emmm bes gak tp jauh. btw aku ada kat k.l masa ni ada kursus huhuhu tp klu la kwn aku nak bawa aku g sana mmg dia baik sgt2 hahahahah.

ok butirannya seperti ini :-

Chocolate Fair - Free Chocolate Buffet
From 28-30 May 2010
9.00am - 6.00pm

Terms and Conditions:
* Eat all you can with no wastage.
* Strictly for dine-in only.
* Unfinished chocolate will be charge according to our selling price.
* Beryl's reserve the rights to change the terms and conditions without prior notice.

Beryl's Chocolate
No. 8, Jalan 9/1, Seksyen 9,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor, Malaysia.
Tel: 03 8925 6136.

hahah yang tak tahan klu tak abis tu yg kn bayar heheheh so enjoi ur time wit chocolate k!




2 Comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

I♥CHOC!
Arai, bawa blk 1 choc utk Pojie dari JB tuh ek ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

Miss Nurul said...

wah nk choc......