Monday, May 3, 2010

TAG 1 & TAG 2 HEHEHEH SEKALIKAN JER!

Nasib baik i dapat tugasan tag ni cepat heheh jd blhla i sekali kan tag tu heheheh. so pd sape2 yang di TAG sila jawab pulak yer :P heheheh


Arahan ......




  1. Go to photo files.... select the 8th photo folder
  2. select the 8th photo in the folder
  3. post the photo along with the story behind it
  4. then challenge 8 bloger friends to do the same.   
          so ini lah hasilnya ( so this is the result )
 ^
 ^
^
^
^
^
^
^
^



              em gambar ni pun sy dah pernah publish jd malas nak story panjang2 gak. klu ak tau klik jer la link ni (link). so syarat tag mengetag ni kene tag org lain jd sy pun tak la sape2 name yg terpilih ni cos saya pun bukan ramai kwn huhuhuhu.

JD DGN INI SAYA INGIN MENGETAG :-

kak mek
mamat si benang basah
adik cicak
miza si budak nakal
mama fida
yg berbahagia en iqbal
em si budak comet Yana
uncle joe a.k.a UJ
poji si pooh

alamak terlebih pulak ingt2 cm tak de kwn tp tak per la so pd name2 yang bertuah sila2 la join kegembiraan ditag org yer huhuhuhu semoga dapat menglangsaikan tugas tag anda.


0 Comments: