Wednesday, December 15, 2010

CERITA-CERITA

Emmmm cm lamer jer tak jenguk blog huhuhuhu bz sangat dgn kerja. lgpun br balik dr kursus so rasa semangat membuak2 nak bekerja keras lg utk kesejahteraan ummah hehehhe. minggu ni bz lg dengan program yg bakal di buat dengan kerjasama komuniti cina dkt kukup huhuhuhu harap2 ok la program ni, Amin! so pd sape2 yg lain kalau nak join jom jenguk dekat SRJK ( C ) KEN BOON bagi memeriahkan majlis ok.

emmm ni nak masuk bab cite makanan pulak hehehhe mcm pelik tp benar. emmm ke aku jer yang lambat org semua dah tau heheheh baru2 ni aku ada nampak jagung yang ganjil jd aku n huby nak try la makan heheheh apa2 bes jugak la jagung tu cuma bila jagung di goreng manisnya dah hilang hhuhuhuhu. ni la rupa jagung goreng tu 


nampak menyelerakan

satu lagi makanan yang aku n mr huby cuba ialah kek kurma emmmm sedap sangat hehehhe. ada budak dtg rumah jual. pada mulanya aku beli sebab kesian dkt adik tu tp rasa tak rugi pulak beli cos mmg sedap kek kurma tu hehhehe. luar kotak dah menyelerakan apatah lagi rasa didalam hehehh. tp aku cari lg tak jumpa2 kek ni. 


kotak dia jer dah nampak sedap hahahah


dan ni isi kek tu hehheh sedap sangat! mana nak cari lg ni huhuhu

tak per la ari sabtu ni nak buat pemeriksaan kesihatan n nak dapatkan herba percuma hehehh jumaat malam kn tido guma mak ra nak tlg2 mana yang patut. mr huby nak ikut cos dia cuti heheheh mr huby mmg tak blh berengang dengan sweet honey dia ni hehheh sbb tu saya sayang huby saya sangat2 heheheh huby saya baik sgt2 i love u huby :P

P/S : abaikan tarikh dekat gambar tu cos lupa nak setkan n betulkan tarikh hahahahah

0 Comments: