Thursday, December 16, 2010

HAI BLOG KU SAYANG

wahai blog huhuuhuhu aku sedih n stress huhuhuh tp tak tahu kenapa help meeeee...... emmmm blog plz tlg gembirakan hati ni semula dah penat dah kerja cm ni huhuhuuh blog sayang klu lame2 cm ni blh mood disorder huhuhuhuhu wahai kwn2 ku yg tersayang mana kah dikau aku rindu saat buat kerja bertungkus lumus tp hati sentiasa girang huhuhuhu wahai semangat datanglah semula kemana kau menghilang. emmm fazzzz mana awk yer lama dah tak berborak2 n tukar pendapat dgn awk huhuhu that day u say u need me so bad kan huhuhu now i need u so bad jugak huhuhuhu. tq mr blog rasa tenang ckit lepas luahkan kat mr blog ni huhuhu hope semangat dtg kembali. emmm SUNAN datanglah dalam mimpi dgn kata2 semangat kita kagum dengan perilakumu. n yang paling penting "MR HUBY" i need rest time with u dear huhuhu rindunya masa kualiti kita bersama huhuhuhu


plz smile come again to my life 

2 Comments:

cikgu siti hazreen said...

hey, mana pergi Arai yang kuat semangat ni? Go, go Arai!!

zuhanif said...

huhuhu tq reen em cuma terkadang aku weng jugak jdnya huhuhu.