Wednesday, January 5, 2011

KENANGAN-KENANGAN 2010

Ni baru aku berkesempatan nak update blog heheheh selama seminggu bercuti ni, aku btl2 nak rest huhuhuhu cm penat sangat dah kerja ni heheheheh (kakak ipar aku ckp tak baik ckp cm ni heheheheh) wlapapun keje dgn AADK Pontian tetap menyeronokkan tak sabar rasanya nak masuk bertugas balik. Akan aku beri yang terbaik demi nusa, agama, bangsa dan negara (ceh ptriotik la pulak). emmm ada beberapa kisah aku nak imbas-imbas kembali antaranya aku g bercuti ngan huby bes sangat that one tak salah aku sebelum puasa. kami g Perak. ni antara gambar yang dapat di uplod huhuhu ni pun gambar dr hp huby cos kamera rosak tak tau la nape tak blh transfer gambar2 yg banyak huhuhu.




emmm ni ala2 menara condong la heheheh tp ni kat teluk intan heheheh n depan tapak tu ada pasar malam (agak aku la) tp tak salah aku mrk pangil lain heheheh aku pangil pasar cos cm pasar mlm kat jb ni jer heheheh. btw banyak barang2 cenderahati yang di jual dekat ctu. aku beli selipar cantik heheheh.

ni pulak kisah huby aku masa mengikuti lawatan PUSPEN TAMPOI ke kelantan. seronok sangat dia dapat jumpa Wan Maimunah siap bergambar2 gitu heheheh. Yang tak leh tahan belikan aku barangan yg Wan Maimunah jual iatu make up MAC mulai dr hari dia belikan aku barangan MAC, sampai sekarang ni aku pakai barangan2 make up MAC rasa cm sesuai pulak ngan aku heheheh. dia sebenarnya ambik gambar tu nak tunjuk dekat aku heheheh sebenarnya kami ber dua ni mmg mengkagumi lakonan beliau yang sentiasa hidup.



mutu gambar tidak memuaskan kerana pakai hp heheheh.

and yang terakhir sekali aku nak bercerita ttg anak-anak kesayangan aku ni pulak heheheh banyak yang dah terjadi sepanjang tahun lepas ada ske ada duka. Tapi aku ttp sayang mereka2 ni. Untuk cerita yang ni aku update dilain ari k. It about my life, huby and lovely cats in our live.






3 Comments:

cikgu siti hazreen said...

wah..dengan wan maimunah gitu, dia memang salah seorang pelakon hebat ^_^

Miss Nurul said...

kenangan 2010 yg x mampu nk tertulis.. huhu

zuhanif said...

emmm yes cikgu reen saya setuju hehehh

faz napa tak mampu tulis faz huhuuhu