Thursday, February 3, 2011

IMPIAN DARI KECIK ~ Zoo Johor ~

Emmmm menghabiskan hujung minggu dengan huby. dah lama rasanya tak habiskan hujung minggu dengan huby cos masing2 sibuk memanjang cm cti raya cina ni pun huby dah cti dulu. dia cuti aku keje sampai tak balik guma. now aku cti dia pulak kerja huhuhu. Emm sbnarnya aku nak cerita pasal jalan2 ke zoo ngan huby aku ni. seronok yang teramat sangat cos salah satu dr impian aku sejak kecik2 tercapai huh aku nak pegang harimau atau singa. bukan setakat nak pegang2 malah aku dapat usap2 n main kaki dia yang lembut tu. kalau ikutkan hati aku nak je peluk2 n guling2 dengan dia huhuhu mcm aku guling2 dengan kucing. singa ni namanya exora umur br 8 bulan. tp cukup baik klu kita baik dengan dia. mula aku gerun gak cos keluarga sebelum aku tu exora marah sangat dekat anak perempuan dia sampai tak mau ambik gambar huhuhu exora tengok jer muka anak perempuan dia yang becok tu huhuhuhu bila bdk perempuan tu nak masuk dlm gambar tu exora bangun sampai penjaga dia terpaksa tinggikan suara dan bdk perempuan tu kn dok jauh dr exora dlm gambar tu huhuhuhu. tp bila tibe turn kami aku tgk exora manje n aku blh belai2 dia. lama gak jarak masa aku fikir nak ambik gambar dengan exora sbb tkt tgk dia dgn keluarga sblm aku tu huhuhu. aku tgu sampai org tak de br aku ngan  huby ambil gambar heheheh. Exora manja sangat.


ni masa mula2 huhuhu muka nampak cuak lg heheheh


emmm aku ada dapat 1 gambar yang di print. tu gambar yang paling2 cool aku ada heheheh.
so ni exora dengan aksi2nya.


emmm dapnyer!


kdg2 tgk mcm gaya2 kucing aku hahahah


heheheh exora jelir lidah. post maut ni hehhehe


gigit selipar!


lebar sangat senyuman exora di belai gadis-gadis ni heheheh


masa untuk mandi. Exora mmg budak baik : )

so yang selebihnya ni gambar jalan2 sekitar zoo johor hehheh


ni masa pertunjukan burung nuri. sangat pandai belakon hahahha


haiwan comel kat zoo jb


harimau tak leh pegang heheheh


sedang bersantai


ha ni yang paling lawak. tak tau dok diam berjalan jer. nak dijadikan cite kasih suami nak tolong isteri sbb nak tangkap gambar heheheh dia julurkan payung dia tu hahahah tibe2 org Zoo tu jerit2 ingat laki aku nak cucuk binatang tu huhuhuhu. huby aku bukan zalim sangat la bro Zoo heheheh nampak jer cm nak juluk tp sbnrnya dia bg haiwan ni tgk payung hehehhe. wlpapun mmg best luangkan masa dengan huby cos dah lama sangat tak kuar bersama2 huhhuhu. Huby tq bawa jalan2 zoo hehheheh
last but not least tq untuk En. Rahmat Samat cos ambilkan gambar kami n sumber untuk gambar2 yang lain.














4 Comments:

Miss Nurul said...

nape i xde pun impian cm u tu? huhu

sayangku said...

comey nye singa tuh. mcm nk geget je hidung dia. gerammmmmmmmmm!!!!!

Nurfazilah Cipa said...

bestnye zoo jb skrg:) nk pg..~

zuhanif said...

hehheh tahnya faz naper awk tak de cm tu hehhehe. tp tak per la impian awk lain heheheh.

sygku : mmg btl geram sangat heheheh bes memain kaki dia :P

cipa : time weekend lg bes ada persembahan haiwan n blh ambik gambar dgn haiwan.