Monday, November 30, 2015

SETIAP HUJUNG TAHUN

Assalammualaikum dan salam petang....

Mood : down n kecewa dengan manusia..tapi mungkin sekejap sahaja..

emmm setiap tahun perasaan ini akan hadir. setiap tahun mood akan down disebabkan SKT & LNPT ialah nak buat macam mana dah namanya penilian oleh manusia so ikut suka dia je la nak bagi berapa. But serius aku mmg kecewa sangat dengan apa yang jd.....dgn apa yang aku dapat berbanding dugaan yang aku lalui demi menjaga kredibiliti dalam kerja tp last-last sendiri yang kecewa..so lepas ni kita jd org biasa-biasa je la ya... sebabnya buat kerja dengan tak buat kerja peniliannya pada tahap yang sama so buat apa nak penat-penat dan susah-susah berkorban seluruh jiwa raga buat yang terbaik..ye kan..so tahun 2016 kita tenang-tenang aje...buat hanya kerja sendiri dan amanah yang dipertanggungjawabkan sahaja. selebihnya biar Allah yang menilai...aku cari bukan nama..aku cari bukan penghargaan namun berpada-pada dalam menjadi pemimpin kerana bukan mudah berlaku adil...

P/S : peringatan untuk diri sendiri juga...bukan salah pun kerana ia hanyalah angka...

0 Comments: