Sunday, August 29, 2010

AHAD

Emmm pg yg mendung mmg sesuai nak berehat, tp banyak tugas perlu dilakukan nak kemas kedai lg huhuhuhuhu nak g tgk anak pekerja aku (anak dia OKU) yg masuk hospital. Rasa mcm serius, kesian aku tgk pekerja aku tu, ibu tungal yang sentiasa diduga dengan dugaan yg berat (bertuah dia kerana Allah menyayangi dia) aku tahu dia mampu hadapi sebabtu Tuhan uji dia. Emmm kak sy minta maaf tak dpt tlg akak banyak sy hanya tlg yang termampu jer lagipun akak bukan nak klu sy nak tlg banyak2 akak ckp tak nak menyusahkan sy. sy dah angap akak mcm keluarga sendiri dah. moga Allah S.W.T melindungi akak n keluarga. Lagipun akak dah banyak tlg kami, ketika kami sibuk kak uruskan kedai kami mcm kedai akak sendiri tanpa mengharapkan apa2 balasan. Emmmm harap2 huby bg la aku tgk anak kak ainon tu huuhuhu bukan apa huby kerja so aku klu nak g kn la drive sendiri huhuhuhu huby syg sgt dengan wife dia ni takut bahaya heheheh syg huby sgt2. Tp terpaksa la 'B' ayg tak nak sshkan 'B' huhuhuhu 'B' pg td br balik then kul 2 kang nak g kerja balik ayg tak nak sshkan 'B'. Semoga semuanya selamat n berjalan lancar AMIN!

0 Comments: