Tuesday, September 14, 2010

DAH MULA KERJA

emmmm cm payah jer nak bangun ari ni huhuhuhuhu masa bulan puasa lepas sahur aku sibuk2kan diri sampai subuh n terus siap2 g kerja huhuhuhu ni bangun subuh aku sempat tido semula sementara tu huuhuhu padahnya nak bangun balik mcm tak boleh buka mata dah huhuhuhu rasa cm nak sambung cuti lg huhuhuhu. tup tap tup tap bangun gak n aku sampai opis kul 8.05 a.m huhuhuhu bercinta beb nak g kerja sebab huby aku cuti lagi huhuhuhuhu nyampah betul la huhuhuhuhuh. Emmm btw aku sendiri tak tau la naper ek raya tahun ni aku tak gembira sangat cm tahun2 sebelumnya huhuhuhu cm penat pun ada. mcm terkejar2 pun ada huhuhuhu. apa2 pun moga Allah melindungi aku dan keluarga dari bala bencana dan dimurahkan rezeki huhuhuhuhu AMIN! raya pertama tahun ni dekat kg huby sempang lima. pg2 raya hujan lebat sangat. Pas huby balik solat raya 8 buah kereta sampai beraya kat rumah huhuhuhu anak2 mak long huby, penuh rumah. tu pun katanya 3 kete tak cuti raya tahun ni huhuhuhuhu. emmm raya ke 3 odw balik kg aku kat Muar singgah reunion sekolah aku emmm bes gak la tp tak ramai dtg cm thn2 lepas mrk kata cos aku br tahun ni dpt join reunion ni walaupun reunion tahun ni adalah reunion kali ke 7 hehhehe hampeh aku kn. Emmm bes gak jumpa kwn2 lama. so dari citu aku terus balik rumah kat muar tp cm tak berapa nak rasa raya cos ada saudara kami meninggal dunia pd raya kedua. lg pun mak aku tak berapa sihat kaki bengkak n tangan kebas2(kesan dr penyakit buah pinggang) so petang br bawak dia jalan2 raya. tu pun ikut rumah sapa yg mak nak pergi. so mlm tu terus balik jb wlpun aku rasa ada hati2 yg tidak senang aku pulang muar sekejap  sahaja. nak buat mcm mana dah kene kerja huhuhuhuhu sori la tu all yg tak senang hati asalkan mak aku paham huhuhuhu mak ada cuti anakmu pasti akan balik lg huhuhuhu.

3 Comments:

armouris said...

info tentang buah pinggang di SIHAT SELALU - Kegagalan Fungsi Buah Pinggang

zuhanif said...

tq armouris i dah tinjau2 blog u banyak info tq :P

Afiq Ikhwan... said...

SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN..

DARI: www.awan-fantasia.blogspot.com