Wednesday, October 19, 2011

HASIL TANGAN MR HUBBY

Heheheh sebenarnya sudah lama aku hendak post entri ini tapi tidak berkesempatan hendak memulakan cerita. Mr Huby aku banyak kelebihan dan rajin membantu isteri kesayangan melakukan kerja dirumah. Maklumlah aku pun kan bekerjaya heheheh (macam bagus je) My Mr Huby ada macam-macam kelebihan. Maklumlah membesar sendiri, bapa huby meninggal masa umur dia 5 tahun manakala mak huby meninggal masa dia tingkatan 5. So huby berdikari diatas kaki sendiri masa tinggal dengan kak long dia. My Mr Huby pandai masak tapi ada beberapa masakan yang dia tak mahir la macam asam pedas memang dia tidak boleh kalahkan aku heheheh. Basuh baju pandai tapi lipat baju tak pandai sangat, hehehhe melalut sudah. Sebenarnya hendak cerita My Mr Huby menggubah bunga heheheh dari pemilihan bunga sampailah kepada hasilnya dia buat sendiri cuma aku teman masa beli je sebab takut kombinasi warna 'kelaut" heheheh. so ni hasilnya


pandangan atas


pandangan tepi yang blur-blur hehehe


yang ni pandang la ikut suka kamu semua heheheh

APA MACAM CANTIK TAK? 
HEHEHEHEHE


6 Comments:

OSTD said...

Lovely post. Keep blogging.

Download everything you need in just a single click at http://onestopfreedownloads.blogspot.com

No registration.No fees.

puteri kasih said...

wah terer mengubah bunga ni :)

hyz said...

wahhhh ada bakat...

fiezah91 said...

hehe.jarang orang laki pandai gubah bunga. :D

Fabulous Me said...

wah kretipnye..

zuhanif said...

OSTD : Thanks i will visit ur blog.
Puteri, hyz, fiezah91 n Fabulous Me : Hehehhe kena zu klu huby tau zu post n cerita pasal bunga dia hehehh.