Monday, November 5, 2012

JOIN SEGMEN


Semalam dah follow blog ini tapi lupa nak buat entry pasal blog ni sebab nak join segmen dia heheheh bukan apa masa tengah kerja semalam tiba-tiba sistem network dekat hotel tu down termasuk talian telifon. Kecoh juga semalam nak menjawab dengan guest. So dikesempatan ni saya buat la sedikit artikel berkaitan segmen ni. Rasa macam nak buat segmen juga la heheheh :P kredit tu cik "Cekodok Gubu".

4 Comments:

hieda aziz said...

http://luvbellyda.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html


jalan2 sini..:D
happy blogging

Cik Fie said...

Blogwalking ! Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/

puteri kasih said...

zu..cepat buat segmen..puteri nak join :P hehe

Ayu Fansuri said...

Salam........

membalas kunjungan awak di blog sy. nice blog.. by the way... online business ke?