Thursday, November 15, 2012

SEGMEN AWEK COOL

SEGMEN SEMPENA BERALIH DARI BLOGSPOT KE .COM

Assalammualikum dan salam sejahtera semua bloger terutama sekali sekalian follower saya yang amat saya sayangi dan muliakan :) harap-harap segmen ini dapat sambutanlah.

 Ini first time saya nak buat segmen dan sempena tahun baru dan sempena saya dah bertukar dari  http://awekcool.blogspot.com/ kepada http://awekcool.com/ hehheheh berjaya juga.

 *Nota kaki untuk diri sendiri (so lepas ini harap-harap rajin la update blog). Saya nak buat segmen yang biasa-biasa jer dulu hehhehe untuk segmen ni akan ada hadiah misteri diberikan kepada pemenang yang bertuah :) tujuan segmen ni diadakan adalah untuk menambah kenalan dan mengeratkan lagi silaturahim pada yg dah mengenali :) 

segmen ini saya nak bahagi kepada 2 bahagian.......

1) Bahagian untuk Followers baru dan dengan komen yang ada ummmphhhhh

2) Istimewa untuk yang dah jadi Follower yang mengutarakan komen yang istimewa dan bertambah-tambah ummmmphhhh :)

so jom ramai-ramai join segmen saya yang tak seberapa ini. Harap-harap sudi la ya :P  So cara dia simple je....

Step 1 : Wajib follow blog http://awekcool.com/ ini. Tulis anda follower yang keberapa.(bagi follower yang baru)

Step 2 : Tulis sedikit entry yang bertajuk SEGMEN AWEK COOL dan copy and paste banner dekat bawah ini sertakan sekali dekat entry anda dan linkkan ke blog ini ya :P



Step 3 : Hantar link anda dekat ruangan komen ya.... adios amigos selamat join segmen :P 

Hadiah akan diberi secara cabutan ya 3 untuk bahagian 1 dan 3 untuk bahagian ke 2. Semoga dengan ini menceriakan suasana dan merapatkan lagi ukhuwah filah kita semua.

Tarikh Tutup : 25 November 2012 ( Tarikh keramat... tarikh hari lahir saya :P )

33 Comments:

Dikbi Kamaruddin said...

saya join...good luck ye awekcool.com & congratss coz dah upgrade. Harap2 My Lovely Bee akan ikut jejak awekcool.com

saya follower ke #187
http://dikbi.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

siti hazreen said...

mak aiii ko dah semakin maju...good luck, k :-)

Seri Bahasa said...

seri tak janji...esok seri berangkat...tanggal 19 atau 20 baru sampai ke destinasi yg dituju...kalau ada internet kat sana seri akan ikut...

puteri kasih said...

zu, puteri dah join

http://puterikasih1.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

tapi puteri gunakan blog kedua untuk join..nanti puteri tolong promot di blog pertama yer :)

Mimie Najib said...

#191
salam kenalan empunya segmen..sy datang nak join sama ya.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

Mimie Najib said...
This comment has been removed by the author.
\\ Izzah // said...

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/11/segment-time-segmen-awek-cool.html

Nabila Medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html
follower 202
Salam kenal ^_^

Sakura Aihana said...

Hana join sekali ya

http://marsgreen.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

Najiah Shaharain said...

joined
http://jiacreatifelt.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

Myza Romli said...

join :)
http://myzamichiko.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

HAPPY COMING SOON BIRTHDAY :)

ajlin said...

http://ajlincomey.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

WNDiyana , said...

joined :]

http://aanayid.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

aynora nur said...

t/kasih sbb dtg blog saya dan baca entry, saya dah follow awak ye..

Cik Yaya said...

flwer ke 213...tp nti lau sempt yaya join ye..=)

Azyyati Zulkifli said...

Azy follower ke 215 ..

http://azy-siketot.blogspot.com

ieka said...

hai.. ieka join segmen nie..
ieka follower yang ke 216..

http://melodyhidupku.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

PEACE..!! ^_^

Seneorita Baharin said...

As salam, hi saya join ur segmen :)
good luck in future!
#218
http://seneoritabaharin.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

siti farishah an said...

Awekcool memang cool!!!

#223

http://celotehfarishah.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

*tashyra said...

happy birthday to youu. *awal shyra wish ni ye? hehe :)
smoga Allah panjangkan umur mu.

btw,shyra join :)
follower yang ke-231#

http://ohthrillers.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

Ieqa Halim said...

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

Ieqa join ! Hee :D

NURUL ◕‿◕ said...

Awek cool ter,join segmen kamu!

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/11/segmenawek-cool.html

followe ke-233 di blog kamu!

~cikfinss~ said...

#234

http://journaloffeena.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

goodluck with ur segmen k.. chaiyokkk!

Eyqin Asyiqin said...

kita follower yang ke 236 , kita join :D

http://mrsteddybearlover.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

Cik Pensil said...

kita nak join .. tapi .. tak ummmmmhhh . haha .

btw done follow

Zura Tamin said...

Done... meh lah singgah http://zzqil.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

Are-name said...

Saya penerjah #239
dah join (^_^)

sudi2lah terjah saya plak ;)

http://rusukiri.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

Nor Salmi said...

Saya turut memeriahkan..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

Aimi Syahirah said...

Salam.. Nak jadi awek cool juga! hehe.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

Nurmujahidah Ismail said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

Diana said...

Salam.. saya pun nak join gak. Sori terlupe nak letak link kat cini---> http://shoppingdarirumah.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

NaSriZ FaRdiSza said...

join...


http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

join...

http://matakamisepet.blogspot.com/2012/12/segmen-awek-cool.html