Wednesday, November 28, 2012

KEPUTUSAN PEMENANG BAGI SEGMEN AWEK COOL


So setelah sekian kalinya dibelek-belek, ditinjau-tinjau dan dihakimi, saya dengan ini ingin mengumumkan pemenang bagi "SEGMEN AWEK COOL" yang buat pertama kalinya blog awekcool.com ni buat heheehh :) so senarai pemenangnya adalah seperti dibawah ni :-

* harap dapat hubungi saya melalui email (eida_comey83@yahoo.com) untuk saya mendapatkan butir diri sekaligus mengepos hadiah misteri untuk anda :P

A) Bahagian untuk Followers baru dan dengan komen yang ada ummmphhhhh...


     Pemenang tempat pertama adalah :-


          http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html 

          ~ follower ke #191

      Pemenang tempat kedua adalah :-


          http://journaloffeena.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html 

          ~ follower ke #234

      Pemenang tempat ketiga adalah :-


         http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html

         ~ follower ke #226

B) Istimewa untuk yang dah jadi Follower yang mengutarakan komen yang istimewa dan bertambah-tambah ummmmphhhh :)


     Pemenang tempat pertama adalah :-


           http://dikbi.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html 


     Pemenang tempat kedua adalah :-


          http://puterikasih1.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html


     Pemenang tempat ketiga adalah :-

          http://zzqil.blogspot.com/2012/11/segmen-awek-cool.html


Untuk bahagian B disebab kan 3 penyertaan sahaja, so saya mengambil ketiga-tiga sebagai pemenang :P
tahniah pada pemenang dan bagi yang tidak bernasib baik boleh cuba lain kali ya :) mana tau nanti-nanti nasib anda pula :P thanks pada yang menyokong saya dan blog saya ini :)







13 Comments:

Mimie Najib said...

waaa..terkejut jap..menang..hehe..nanti sy email ye..tima kasih pilih sy.. :)

ZUHANIF said...

sama-sama :P pd saya yang awal itu istimewa :P

Nor Salmi said...

Alhamdulillah, akak pun ada rezeki kali ni.. Terima kasih. Moga Zuhanif sekeluarga dimurah rezeki dan bahagia selalu.

Aimi Syahirah said...

Huu sedey tak menang. ngee.. its ok belum ada rezeki. Tahniah wat pemenang!=)

Mimie Najib said...

waa..gitu..camtu nak menjadi yang terawal selalu la diblog ni..hehe

Dikbi Kamaruddin said...

eh...blog saya ke tu...thanks ye sudi pilih sbg pemenang...seronoknyer

zuhanif said...

kak Nor salmi: Thanks doakan sy :P
Aimi Syahirah: cuba lg ya syg mungkin awak bertuah lepas ni :)
Mimie Najib: hahhahah ada2 jer :P
Dikbi Kamaruddin: Wcome adik comey :)

puteri kasih said...

wah blog puteri tersenarai juga ke..thanks zu dan tahniah kepada semua :)

~cikfinss~ said...

waaa~ x sgka plak dpt no 2 utk Bahagian A tu..
thanks sbb plh sy! hehe terharu kjp...

Nor Salmi said...

Assalamualaikum.
Akak dah emailkan maklumat. Nanti check ye.. tq

Zura Tamin said...

wah... kumpulan B ni kira dapat hadiah juga kee.. tak sabar ni nak bagi butir diri heheheh

zuhanif said...

semua pemenang email butir diri ya :) saya akan hantar hadiah serentak semua sekali selepas semua dah lengkap. nak nama, alamat n no tel. thanks sbb sokong blog sy ni :P

Dikbi Kamaruddin said...

hadiah dah sampai... sorry lambat inform

http://dikbi.blogspot.com/2012/12/menang-hadiah-dari-segmen-awek-cool.html