Thursday, April 22, 2010

Projek Baru

Baru-baru ni aku ada kerja luar tapi pekerja aku ni kak Ainon (yang aku dah angap mcm akak sendiri) mmg seorang pekerja yang baik. dia keep calling aku katenya ada hal, hal best punya heheheh balik2 aku pun tgk la pe hal yang best tu huhuhuhuhu rupa2nya mmg best sesangat la hal ni heheheh aku pun dah lama tak manjakan diri asyik kerja je memanjang heheheh jom kita tgk pe hal yang best tu heheheh check it out yo!


ha ni la yang kak ainon ajak aku join heheheh yg peliknya promoter ia lelaki la heheheheh 




setelah aku join pakej ni hanya dengan Rm29.90 tp cos budak tu tak de duit kecik ia kira aku punya RM30 huhuhuhu ada ke patut nasib baik ia puji2 aku heheheh em aku dapat pakej2 ni semua free tak sabar aku




em semua2 ni diskaun setelah jd ahli. pas tu pakej ia murah aje first trial session RM88 pas tu 30 day unlimited sessions cuma RM288 :P




ha yang ni senarai tempat n cwangan ia. em yang bestnya ia boleh guna mastercard or visa heheheh. 


em satu lg heheheh budak promoter ni maik tibai je bila aku tnyer tempat ia kat ner blh ia ckp dekat2 dgn maybank kat depan tu heheh aku pun sje2 jer gertak ia ckp jgn tipu cos aku tak pernah nampak pun heheheh bukan pe opis aku kat ctu jd aku tau la huhuhuu opis aku selang 3 buah kedai dekat ctu. seumur aku g sana tak nampak pun heheheh tibe2 ia ckp dekat ngan ctu tp jauh ckit hahahah rasa nak hempuk jer budak tu btw aku dah call tempat tu ujud kat Tmn Universiti ni heheheh so aku nak ajak pekerja aku enjoi time ntt satu hari bila huby aku cuti cos aku nak suruh ia hantar n ambil pastu nak suruh dia jaga kedai time kami wat benda2 bukan2 ni heheheh

4 Comments:

Miss Nurul said...

cik ainon janda muda ekk?? hehe..

Rinie said...

Amboi main relaks kat spa ke tu?

ZURAIDAH DAUD said...

hahahah nasib baik kak ainon tu tak pandai buka blog ni heheheh mmg ia janda pun tp tak muda lg heheheh umur dah 49 anak dah 4 heheheh but klu tgk2 masih bergetah heheheh

ZURAIDAH DAUD said...

em yup la lakwan syg heheheh nak join ker? em 29 ni kami ada lady day heheh pakej RM 30 ada swiming, jakuzi, spa, boling n ape ek heheheh lupa dah but mesti bes ntt tgu i punya post ttg lady day eh heheheh